HTML

muszájez?

Friss topikok

  • i_d: megfogdosta az apró kukacodat? errőr a sztoriról szeretnénk bővebben hallani; hogy volt? elöl-hátu... (2011.04.21. 13:14) ...
  • burnside: A respekt kölcsönös! Gyere focizni buzikám! (2011.02.09. 15:32) aztakurva
  • i_d: lehet, de minek. és második!! (2011.01.22. 23:17) faszaság van
  • i_d: nímand! (2011.01.16. 21:17) nem írok címet

Linkblog

nincs cím

2010.12.04. 09:28 pé123

És tényleg nincs! Miért nem szólt senki, hogy "Te hülyegyerek, a muszáj, az bizony így van leírva, hogy muszáj, nem pedig úgy, hogy muszály!!!"? Ki fogom javítani! Na, mostan arról lesz szó, hogy tegnap koncerten voltam tesókámmal, meg lesz egy vicces e-mail, és még a Skid Row is sorra kerül, tán még a múltkori elmaradásaimat is pótolom. Ja, és egy akkora pattanás van a vállamon, hogy nem tudok a bal oldalamra feküdni! Durva!

Nagyon szépen köszönöm a blog-dícsérő szavakat, elég jól esik. Lehet, hogy majd publikussá próbálom tenni, és így leszek nagy író. Ez számotokra azt jelenti, hogy akinek tetszenek a kis írásaim, azok nyugodtan elkezdhetik a reklámozását! Remélhetőleg valaki pedig még fizetni is fog nekem mindazért, hogy leírom a történéseket modernkori krónikásként.

Tehát Skid Row. Alapból nem hallgatok ilyen zenéket, de tegnap megnéztem a tv-ben, ahogy KatvonD a cuki rózsaszínű losangelesi szalonjában megtetoválta Sebastian Bachot. Szörnyű, ócska műsor. Sebastian a papája emlékére varratta magára az egyik festményét. (A papája egyik festményét.) A címe: Dávid figyel. A kép arról szól, hogy a bibliai Dávid azt nézi, ahogy emberek Jézus Krisztus egész alakos képét hurcolásszák. Nem alkotok róla véleményt. És mivel a Skid Row-nak csak egyetlen számát ismerem, viszont az furcsamódon tetszik, hát meghallgattam. Hallgassátok Ti is!

https://www.youtube.com/watch?v=VJrbHapH5pM&feature=related

Imádom, ha valaki részegen ír sms-t, e-mailt, blogot (bár azt nem olvasok, csak 3-t). Álljon itt erre egy szép példa Petya barátom billentyűzetéből:

"seyymmit neértek meee nbevok basiva hlnappő meginkt elolvbasom "

HEHEHEHEHEHEHEHE!!

Koncert a tesómmal: Ismeri az énekest, és a többi bandataggal is elcseverészik, hát leruccantunk, engem főleg az unalom vezérelt. a Dantes zenekarról van szó. Elóttük volt még a F.É.K. , ami úgy szar, ahogy van. Szar zene, szar kiállás, szar hangzás (ez mondjuk nem feltétlen a zenekar hibája, de hát én meg gonosz vagyok.) Következett a Tranzit, számomra nagyon hatalmas pozitív csalódás volt. Ismerem a dobost, gitárost, az énekes is jó fej, a banyós egy köcsög. Mindez nem számít most, mert elég rendes hangulatot teremtettek tegnap. Az a muzsika, amit tolnak, egyébként engem nem fog meg, de élőben atomkirályul összepakolták a cuccot. Tényleg jó volt, láthatóan a közönség is komálta, így nem lesz gond, ha én nem jegyzem fel őket a kedvenceim közé. Dícséret minden szinten. Nem linkelem be a videójukat, mert egy szar, de akit érdekel, akkor google.hu, aztán tranzit zenekar, biztos kidob valami találatot. Jött a Dantes, stílusba tán még távolabb áll tőlem, mint az előző. De valami olyan állat hangzásuk volt, hogy attól majdnem bekoszoltam a nacimat. És maga a zene is jobb lett a maga nemében, voltak valami tagcserék is, ha jól tudom, hát ez mindenképp előnyére vált a bandának. Hozzátenném, hogy a dobossal valamit csinálni kéne, kicsit pontatlankodik, és az összezárt lábcint szerintem nagyon gyorsan el kéne felejteni. Ettől függetlenül nagyon jók voltak ők is, úgy mondom ezt, hogy nem az én világom az ilyen hárdrokk meg hevimetál. Viszont a hely, a szolnoki Rock Parking Club-ról van szó, az még mindig a legrosszabbak egyike. Senki ne lájkolja!

Most ennyi, 2010. december 4-e van, szombat, 9:24. Szép az idő, csak hideg. Délután próba, utána megpróbálom majd bepótolni a hiányokat: zene, nyereményjáték, miért szar a blog.hu.

Tanulság a végére: Csak az fog halat, aki horgászik! /Döme Gábor/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezisminek.blog.hu/api/trackback/id/tr72492219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása